evlilik ana sayfa    ANA SAYFA
bayan arayan erkekler    ERKEK PROFİLLERİ
erkek arayan bayanlar    BAYAN PROFİLLERİ
evlenmek isteyenler    EVLİLİK İSTEYENLER
ANASAYFA  » BAYAN  »Profil #4861

Erkek olan adam arıyorum

Profil Tarihi 17.07.2018, 14:45 | Görüntülenme: 54720
Şehir: Balıkesir
Medeni Durum: Bekar
Etnik Köken: Türk
Burç: Terazi
Yaş: 39
Boy: 166
Kilo: 52
Aranan Yaş: Fark Etmez
Fizik: Sarışın
Beden: İnce Yapılı
Sigara Kullanımı: Evet
Alkol Kullanımı: Bazen
Eğitim Durumu: Ortaokul
Maddi durumum oldukça iyi fakat bu bazen bana pek yaramıyor tencere kapağını bulmuş diyecekleri bir ilişki yasamadım bu anlamda tanıştıklarımız çoğu benim paramla geçindi diyebilirim yani bunu derken bile utanıyorum ama bulduğum gerizekalılar bu durumdan erkek olmalarına ragmen hiç de utanmış görünmüyorlardı bu nedenle şunu söylemeliyim ben paramı yiceksem değecek biriyle ve bana kazık atmayacak biriyle yemeyi isterim.


17 Yorum

17 Yorum - Erkek olan adam arıyorum

Yorum Yap


  • Lütfen resimdeki a-h arasındaki küçük harfleri
    ve 0-9 arasındaki numaraları girin.
     

bir insan
15.09.2018, 02:52

Merhaba 

Öncelikle şunu belirteyim paranda pulunda senin olsun ben o erkeğin ağzına tüküreyimki kadın parasıyla geçinsin ve  arkasından söz ettirsin.

G elelim konumuza istanbulda  yaşiyorum bekarım kendimi ve bana bağlanan birini geçindirecek kadar çok şükür kazaniyorum  malını mülkü kime vereceksen ver çık gel bir ömür  yaşa benimle çıkarsız yalansız riyakarsız yalandan dolandan sahtelikten uzak yaşama arzusunda isen  bekliyorum esenlikler dilerim.  ( sairin.mekani@mail.ru )

hakan
11.09.2018, 08:26

selam meraba ben alanyadan hakan 37 yaşında 1,83 boyunda esmer biriyim ilanını gördüm tanışmak istedim ben hayatı aslında dolu dolu yaşanbiriyim istediğini bende bulacağına eminim zaten bu nedenlede tanışmak istedim herzaman için olgun meyva taha tatlı güzeldir diye biliyorum nedersin şansım varmı ?

metin
02.09.2018, 00:07

merhaba vildan aramadın cnm telefonun ucunda öylece bekliyorum aramıcak biliyorum canın sagolsun be güzelim hayat herşekilde güzel belki bi gün görüşürüz şekerim ok


gecgelenadam
30.08.2018, 23:03

selam bey öle kıvırcak biri degilim 2 evlilik yaptım ikisindende boşandım benim hiç bişeyuim yok sadece yüreyim var ama taşıyacak güçlü biri yok güçün yeterse buyur numara vermem burda mesajıma cevap ver ozman yazarım iyi akşamlar..


metin
28.08.2018, 00:19

merhaba vildan evim rezidans arabam arazi tipi köpeyim var adı sanslı 10 tane kanaryam var 71 tane balık güzel bi akvaryum manzara görmen lazım olan üstü masal gibi ama gercek birtek pamuk pirenses yok noksan olan sensin güzelim mutluluk şimşeni gel biz çıkaralım temel kurallar gereken şeyler ikimizde var buyur mutluluktan başımız dönsün sen ben tek olalım ara konuşalım p.pirenses 5327344964 .com

bayram
23.08.2018, 03:23

maddi durumun iyi, bu ne arkadaş ula hepinizmi yalancısınız insan neden mutlu olamaz maddiyatı yerinde değildir ondan mutsuz olamaz ( allahdan gelen kusurlar hariç)  neyse umarım mutlu edebilecek birini bulursun

moradam
15.08.2018, 02:49

Sayın bayan sizinle tanışmak istiyorum. Ben eşinden ayrı yaşayan emekli bir beyim.Benim paraya değil sevgiye ihtiyacım var.albeni senin olayım,ama seveceksen al. Saygılar.

oğuzhan
04.08.2018, 13:06

merhaba Balıkesir merkezde yaşıyorum 33 yaşındayım kamuda mühendisim eğitimli seviyeli beyefendi aklı bel altında olmayan biriyim evlilik amaçlı görüşmek isterim özelden de mesaj attım zaten dönerseniz detaylı konuşup tanışabiliriz 0545 449 90 70

burak baran
30.07.2018, 02:35

selam..parayı pulu boşverde ADAM GİBİ ADAMİ,ADAM GİBİ MUTLU EDEBİLECEK,ADAM GİBİ KADINSAN yaz bana tanışalım..Değilsen bahtın açık olsun..

ibrahim
29.07.2018, 13:26

slm 

evet bu duyguyu iyi bilrim bene aynı sizin gibi cok kulanıldım sadece dostluk ve arkadşlık beraberlik bu kısa ve zor hayata sadece benim için an dan ibaret oldu karşılıksız çıkarsız olacaksa bende varım  ben motorcuyum motorumla seyahat etmeyi cok severim antalya bölgesinde eczaılı yapıyorum tip olarak rahmetli barış mançonun  benzeri gibi saçlarım uzun ama ben görüntüden hissiyat önemli istersen ararsısan görüşürüz eyer olmassada sana ıyı şanlar ve hayatta ne istersen olması dieği ille hoşçakal numaram 531 822 70 93

vildan


Ücretsiz Mesaj Gönder
Biz profilleri ne kadar incelesekte  !
* Sahte arkadaşlık dolandırıcılığına dikkat ediniz!
* Hiç kimseye para göndermeyin!
* Yanınıza gelmek için para isteyenlere inanmayın!
* Kötü niyetli profilleri şikayet et butonundan bildiriniz!

BENZER PROFİLLER

Diyarbakır, 21, Bekar
Hatay, 26, Bekar
İzmir, 32, Bekar
Burdur, 27, Bekar
Go to top