evlilik ana sayfa    ANA SAYFA
bayan arayan erkekler    ERKEK PROFİLLERİ
erkek arayan bayanlar    BAYAN PROFİLLERİ
evlenmek isteyenler    EVLİLİK İSTEYENLER
ANASAYFA  » BAYAN  »Profil #2087

İyi ve kötü gün dostu istiyorum

Profil Tarihi 01.02.2018, 10:22 | Görüntülenme: 40775
Şehir: Kahramanmaraş
Medeni Durum: Dul
Etnik Köken: Türk
Burç: Oğlak
Yaş: 32
Boy: 175
Kilo: 64
Aranan Yaş: Fark Etmez
Fizik: Kumral
Beden: Orta Ölçülerde
Sigara Kullanımı: Evet
Alkol Kullanımı: Bazen
Eğitim Durumu: Lise
Ay grıp olmusum bır nane lımon yapacak bırı yok yanımda ben sımdı nerelere gıdeyım. Gerçekten yanımda bırı olsun ıstıyorum. Bır hayatı paylasmak ıyı gün ve kötü gün dostu olsun ellerımı bırakmasın ıstıyorum. Nolur sankı basucumda oturup bana ıyılestın mı hadı kal bak sana çorba yaptım dıyecek vefalı bır arkadas sevgılı olsun ıstıyorum.


17 Yorum

17 Yorum - İyi ve kötü gün dostu istiyorum

Yorum Yap


  • Lütfen resimdeki a-h arasındaki küçük harfleri
    ve 0-9 arasındaki numaraları girin.
     

altan
03.09.2018, 23:00

Merhaba canım. Adım Altan. Doktorum. uzun soluklu ve sürekli bir arkadaşlık arıyorum. bana ulaşmanı bekleyeceğim. 538 950 97 68

atay
20.07.2018, 13:11

Beyhude değildir bu bekleyiş bilirim
Acının ufaladığı sevdanla yaralı yüreğim
Zamanı sileriz bir celsede en sevdiğim
Yeter ki kalemi kırılmadan zamanın bul beni….

Cenk
15.07.2018, 16:25

Merhabalar Pakize Hanım. Ben cenk. 34 yaşındayım. Müzik öğretmeniyim. Tanışmak sohbet etmek isterim. tabii siz de isterseniz.

fedayi
07.07.2018, 10:05

mrb ben kahramanmaraştan fedayi yaş 30 boy 180 yakışıklı çekici biriyim tanşmak istersen 05545007692

guerhan
17.05.2018, 18:59

selam senile tanismak isterim....beni tanismak istiyorsan bana mail yas

Taha
11.05.2018, 12:57

 Selam pakize hanım 

yurtdışında yaşıyorum eğer sizinde yurtdışında yaşamanızıda bir sakınca yoksa 
tanışmak isterim. Saygılar 

zeynel abidin tosun
06.05.2018, 01:54

selam pakize hanım bende maraşlıyım merkez istersen  tabiki neden olmasın 05304917254

ayvaz
18.04.2018, 02:33

erkek isteyene erkek olunur yaş 34

özkan
21.02.2018, 14:11

slm seninle tanismak istiyorum ben kayseriden özkan güzel corba yaparım 05545880032

a ,köse
21.02.2018, 13:11

yalan ve yalancılığı asla sevmem gerçekçiyim   isdemir emekli kendi işimle  uğraşıyorum iyilikler  güzellikten yanayım  çocukları severim çocuk  yok   arayın tanışalım saygılar


PAKİZE SAVAŞ


Ücretsiz Mesaj Gönder
Biz profilleri ne kadar incelesekte  !
* Sahte arkadaşlık dolandırıcılığına dikkat ediniz!
* Hiç kimseye para göndermeyin!
* Yanınıza gelmek için para isteyenlere inanmayın!
* Kötü niyetli profilleri şikayet et butonundan bildiriniz!

BENZER PROFİLLER

Edirne, 32, Dul
İstanbul, 32, Dul
Adana, 34, Dul
Adana, 34, Dul
Go to top