evlilik ana sayfa    ANA SAYFA
bayan arayan erkekler    ERKEK PROFİLLERİ
erkek arayan bayanlar    BAYAN PROFİLLERİ
evlenmek isteyenler    EVLİLİK İSTEYENLER
ANASAYFA  » BAYAN  »Profil #1960

Aşk ve evlilik arıyorum

Profil Tarihi 06.07.2018, 17:53 | Görüntülenme: 55081
Şehir: Aydın
Medeni Durum: Bekar
Etnik Köken: Türk
Burç: Oğlak
Yaş: 31
Boy: 168
Kilo: 57
Aranan Yaş: Fark Etmez
Fizik: Kumral
Beden: İnce Yapılı
Sigara Kullanımı: Bazen
Alkol Kullanımı: Hayır
Eğitim Durumu: Meslek Lisesi
Bir otelde Resepsiyonist olarak çalışıyorum. İletişim kabiliyetimin güçlü olması ve pratik organizasyon çözümleri getirebilmem sayesinde çalıştığım iş yerine en iyi şekilde temsil ediyorum ve çok başarılı olduğumu patronum sürekli söyler ve beni teşekkür eder. Aslında ben başarılı iş hayatımın dışında çok basit bir kızım, ciddi bir ilişki arıyorum. Ben dürüst, mütevazi ve sevecen kişiliğim vardır. Otelde çalışmama rağmen dışarıya fazla çıkmam çıksam da alkol almıyorum. Yemek pişirmeyi çok seviyorum ve bazı tatlıları da pişirmeyi severim. Taahhüt için hazırım.
Beni sevebilen birisini arıyorum ve hayatımın geri kalan kısmını bir yön vermek istiyorum. Çok mükemmel bir adamı aramak değil sadece hayatımda iyi bir adam ve arkadaşım olsun istiyorum. Beni teşvik edecek veya beni hayatı tutunmayı zorlayacak bir erkek arkadaşı istiyorum. Güvenilir hayatımın sonuna kadar gözüm kapalı herşeyimi paylaşabileceğim bir erkeğe ihtiyacım var.
Bana karşı çok anlayışlı, tatlı ve sevecen bir erkek idealim. Mükemmel olmayabilirsin ama için dışın bir olacak. Kendine güvenen bana yazabilir. Görünüşünüze fazla önem vermeyeceğimi bilin. Çünkü sadece fiziksel görünümler bir zaman sonra kaybolacak. Ancak insanın içi temiz olmalı bana göre en değerli ve derinden aşktır.


14 Yorum

14 Yorum - Aşk ve evlilik arıyorum

Yorum Yap


  • Lütfen resimdeki a-h arasındaki küçük harfleri
    ve 0-9 arasındaki numaraları girin.
     

avukat çelik
04.08.2018, 05:16

Beni araştır, ara, bul...Bana ulaşmayı başarırsan; zeki, azimli ve çok şanslı olduğunu kanıtlayacaksın... çok ilginç bir hikayenin başlangıcında mıyız? Görelim...

barıs
19.07.2018, 20:51

merhabalar ismim barış eger mümkünse sizinle ciddi anlamda tanışıp konuşmak istiyorum mail le donuş yaparsanız sevinirim.

ali
17.07.2018, 14:28

slm güzel bayan sizi ve yazınızı çok beyendim ama ne yazıkki ben evliyim ama aradığım samimi ilişkiyi inanın bulamadım hayatıma renk katacak sevecen bir bayanla tanışmak istiyorum en büyük sorunum güvenilir bir bayan arıyorum sizinde dediğiniz gibi herşeyimi ona sorunsuz teslim etmeliyim  karşımdaki insanı sonsuz güvenmeliyim ben söke de oturuyorum yerlisiyim gizlilik içerisinde güvenle buluşmak konuşmak isterseniz ben hazırım inanın ilk defa böyle bişey yapıyorum yani buradan birine yazı yazıyorum ilk önce kesinlikle güven istiyorum çünki ben çok dürüst biriyim dürüstlük ve güven olsun yeter bana cevabınızı bekliyorum byy :)

salih
15.07.2018, 23:13

merabalar karşılıklı yön verelim birbirimize ne dersin. yaş 45 malatya da ikamet ediyorum ticaretle uğraşıyorum kabul ederseniz.

zeki
11.07.2018, 20:34

meillere cevap yazmıyan biri burayahiç yazmaz

gokhancan
08.07.2018, 10:49

merhaba ismim gökhan sakaryada yaşiyorum bende sizin gibi düşünen biriyim isterseniz bir tanışalım belki olur 

Kadir
01.07.2018, 17:02

Merhaba ben kadir.. aslen samsunlu olup samsun dışında ve bazen yurt dışında almanca turist rehberligi yapmaktayım..amacım sizinle yazışarak tanılmak... sadece tanılmak..Saygılarımla

serhat
30.06.2018, 23:03

Bodrumda  kendı evımde yalnız yaşayan emeklı yım sporcuyum ılgılenırsenız  tlf 05356213338

yasin
09.06.2018, 09:54

merhaba adım yasin,37 yaşındayım,Aydın merkezdeyim,boy 176,kilo 77,bekar,üniversite mezunu,serbest çalışan biriyim,sigara çok az,alkol yok,doğruluk ve dürüstlük ilkem,dış görünüşe değil karaktere önem veririm,uyumlu biriyim,terazi burcuyum,aşkı ve mutluluğu arıyorum...

eldeniz
04.06.2018, 12:36

men  eldeniz bakda yasyoram ozum mzikantam muzik yapiyoramkendime senintek birini aryoram       nymram0506372841 gozleyirem     

Deniz


Ücretsiz Mesaj Gönder
Biz profilleri ne kadar incelesekte  !
* Sahte arkadaşlık dolandırıcılığına dikkat ediniz!
* Hiç kimseye para göndermeyin!
* Yanınıza gelmek için para isteyenlere inanmayın!
* Kötü niyetli profilleri şikayet et butonundan bildiriniz!

BENZER PROFİLLER

Go to top